♣ Čia Jūsų ir mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime ♣
Sukurti temą | Į sąrašą
AS PARSISIUNCIAU THE SIMS 2 PAPILDIMA TACAIU MAN JO NEATIDARO ! RASO TORRENTO UZDUOTIS EGZISTUOJA ! GAL KAS ZINO KADARYT ? PLASE PADEKIT !
Taip lengvai simsų neįjungsi. Bet tai nėra nei sunku nei lengva. :) Reikia DaemonTools programos. Kai ją suinstaliuoji atsiranda dešiniajame apatiniame ekrano kampe žaibas. ant jo reikia paspausti ir tada pasirinkti apatinį užrašą. Tada surasti .iso failą ir ant jo paspausti. Turėtum būt parsisiuntusi .iso failą pvz.: The sims 2 bon voyage-flt.iso Tada prasidės instaliacija. Suinstaliuosi. kAI baigsis instaliacija eik į C:\ ten susirask EA gmaes paspausk ir susirask pvz.: the sims 2 bon voyage ir tą .iso failą perkelk į TSbin bylą. Sėkmės žaisti! Jei kas bus neaišku gali rašyti man ;]]
as nezinau masinu parsisiunceu sukeliu ir neweike rasykit y mano skype mano skype aldasss3
o ka daryti jei simsus atidao, bet parodę izanga iskart issiena autmatiskai.... :( labai prasau atsakykit.....
Reikia mažos pagalbos ;]
Tarkim aš instalinau crack'ą ir vistiek man simsai nepasileidžia ką reikėtų daryti? ;]
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium? Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!
Oo Daemon tools programa butina ? ;D be jos neisinstaliuos m ? ;D
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.