♣ Čia Jūsų ir mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime ♣
Sukurti temą | Į sąrašą
Sveiki Čia vėl LTSelva :) Ar teko girdėti, kad 2008 metais pasirodys The Sims 3 ? Na jei jum tai tikra naujiena keliaukite į mano svetainės "Skaitalus" Kur aš pateikiau šiek tiek informacijos
As tai asmeniskai labai dziaugiuosi kad atsiras The Sims 3. Tiks aisku, kol dar nera nei vienos nuotraukos, as nezinau kas ten gero bus. Bet labai laukiu. Taip pat labai noreciau zinoti tikslia data kada The Sims 3 pasirodys, bet jos dar tikrai mano manymu nera.
kovo 19 bus isleistas
3 simsai pasirodys 2009 metajs tarp 8 ir 13 dienu... Sis zaidimas bus dar ydomesnis , nes pagaliau galesime kejsti ir ugi ir rase. Ydomiausia tai kad galesime nustatyti savo simsuj kaikurias ypatybes pvz: ar bus vegetaras, ar geras virejas, sekmingas, niurzglus ir t.t... Taip po gi musu simsaj gales nevazomi keliauti po apylinkes ir miestus.. ;)
laukiu
AS pati buvau www.thesims2.com ten jau parasyta oficiali The Sims 3 svetaine :)
As labai labai laukiu
as irgi labai laukiu siaip turetu but idealu bet man tik gaila kad nebeveiks visi mano downloadai...tiek graziu sukuosenu, rubu, baldu, visko... ir man rodos zmones nebeiseis taip graziai padaryt. Zinoma, be downloadu per antrus taip pat grazu zmogu nelengva padaryt..bet kiek maciau busimu SIMS3 simu nuotraukas tai jie tokie, na, keisti. Manau bus sunku. Bet tikiu ir tikiuosi kad ir The Sims 3 bus sukurta daug sukuosenu, rubu parsisiusti. As dabar is tikruju negaliu zaisti be tu failu kuriuos parsisiunciau is neto... Kai pasiziuriu pvz kaip anksciau darydavau sima arba nama tai feeek xD Kaip zaislai kokie.. Oda netikroviska, tokia lygi, be jokiu sanariu, raumenu, nelygumu..akys kaip sagos :D rubai nebemadingi seniausiai.. Is tikruju labai vertinu ir esu dekinga tokiems puslapiams kaip www.modthesims2.com, www.raonjena.com, www.4eversimfantasy.com ir t.t. Tikekimes bus tokiu puslapiu ir naujiesiems simsams. Tada iki tobulybes galbut ir nieko nebetruks :) joks kitas zaidimas is tikruju nebuvo nuejes taip toli kaip Sims...tad butu malonu kad tas tobulejimas testusi. Lauksim :*
turiu jau sita zaidima katik parsisiunciau
gal zinai koks serial numeris?
Lievas labai sims 3 Tiesą sakant nusivyliau sims 3 Man sims 2 yra žymiai įdomiau nei sims 3
Pvz galėjo sugalvoti kąnors įdomiau pvz Varai su simse į darbą ir tarkim dbr negalima įeiti su ja į vidu nu nesamonė kažkokia galėjo padaryti kad būtų galima ieiti į vidu o kol ji dirba galėtu išsijungti koks nors zaidimas tarkim ji yra vyreja tj riejk koki maista suruost nu kad būtų įdomia žaisti per sims 3 labai vaikas yra reiklus.. trumpam išeini ir pradeda staugti labai nervuoja ištiesų...
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.